(6.60 MB) Nella Kharisma – Banyu Langit

204 views
cover-AlbumBestNellaWoyoWoyo.jpg

Download lagu Terbaru Nella Kharisma – Banyu Langit – MP3 dapat kalian download dengan gratis di LaguManteb. Details lagu Nella Kharisma – Banyu Langit dapat kalian lihat pada tabel, untuk link download Nella Kharisma – Banyu Langit – berada dibawah.

(6.60 MB) Download Lagu Nella Kharisma – Banyu Langit Mp3

Judul LaguNella Kharisma – Banyu Langit Mp3
ArtisNella Kharisma
Duration00:05:01
Size6.60 MB
Type of fileAudio MP3 (.mp3)
Upload ByLaguKondang.COM

Lyric Nella Kharisma – Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Bila kalian mendownload lagu Nella Kharisma – Banyu Langit – Mp3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kalian suka dengan lagu Nella Kharisma – Banyu Langit silahkan untuk membeli kaset asli yang resmi atau CD official, kalian juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Nella Kharisma – Banyu Langit di semua charts dan juga tangga lagu Indonesia.